De weg naar een optimale reintegratie
Amsterdam NEI en Coaching Praktijk: Als werknemer

Wat kunt u van ons verwachten bij het zoeken naar een nieuwe baan?

Wat u wilt staat bij ons centraal. Daarvoor bieden we een uniek holistisch en een op maat toesneden programma.

We starten met een inleidend gesprek want we vinden het zeer belangrijk dat het ”klikt” en dat u zich vertrouwd en goed voelt bij uw coach.

Op basis van een intakegesprek over uw gezondheidsituatie, wat er speelt, wat u wilt bereiken en wat u tegenhoudt, stellen we samen een plan van aanpak op.

We zetten verschillende methodes in voor uw herstel zodat u zich al gauw weer gezonder, energieker en in balans voelt. En we kiezen samen de onderwerpen waarin u gecoacht en begeleid wordt.

We kijken naar uw kwaliteiten zodat u ze overal kunt inzetten. Tevens nemen we uw valkuilen onder de loep zodat u de kwaliteiten die eronder liggen, kunt gebruiken. Middels oefeningen stellen we zowel uw kwaliteiten als valkuilen op de proef. En we reiken voortdurend handvatten aan om uw communicatie doeltreffender te maken, passend bij uw persoonlijkheid zodat uw aanpak authentiek blijft.

Tijdens het programma pakken we ook blokkades en sabotagemechanismes (zoals faalangst) aan zodat u vol zelfvertrouwen in staat bent uw doelen te bereiken.

En wanneer u er klaar voor bent, begeleiden we u naar het vinden van een leuke nieuwe baan en bereiden we samen de sollicitatiegesprekken voor.

Over welke onderwerpen kunt u gecoacht worden?
Wat wordt van u verwacht?