De weg naar een optimale reintegratie
Amsterdam NEI en Coaching Praktijk: Als werknemer

Wat kunt u van ons verwachten bij het opzetten van uw eigen onderneming?

Uw behoeften en belangen staan bij ons centraal. Daarvoor bieden we u een uniek holistisch en een op u persoonlijk afgestemd programma.

We starten met een inleidend gesprek want we vinden het zeer belangrijk dat het ”klikt” en dat u zich vertrouwd en goed voelt bij uw coach.

Vervolgens houden we een intake over uw gezondheidsituatie. We onderzoeken wat er speelt, wat u wilt bereiken en wat u tegenhoudt. We stellen een plan van aanpak samen en zetten verschillende methodes in voor uw herstel zodat u zich al gauw weer gezonder, energieker en in balans voelt.

We kiezen samen de onderwerpen waarin u gecoacht en begeleid wordt zowel op persoonlijk niveau als voor het succesvol opzetten van uw onderneming. En u wordt ondersteund bij alle praktische zaken die komen kijken bij het starten van een eigen onderneming.Daarnaast helpen wij u te ontdekken wat uw bedrijf uniek maakt zodat u zich kunt onderscheiden in de markt.

We kijken ook naar uw kwaliteiten zodat u ze overal kunt inzetten. Tevens nemen we uw valkuilen onder de loep zodat u de kwaliteiten die eronder liggen, kunt gebruiken. En middels oefeningen stellen we zowel uw kwaliteiten als valkuilen op de proef.

Gedurende het gehele traject reiken we handvatten aan om uw communicatie nog doeltreffender te maken.
Tijdens het programma pakken we ook blokkades en sabotagemechanismes (zoals faalangst) aan zodat u in staat bent om uw onderneming vol zelfvertrouwen op te zetten.

In welke onderwerpen kunt u gecoacht worden?
Wat verwachten we van u?