De weg naar een optimale reintegratie
Amsterdam NEI en Coaching Praktijk: Pascale Schwartz

Wie ben ik?

Jarenlang werkte ik met plezier als marketing- en communicatiemanager bij grote internationale bedrijven waar ik me vanuit mijn passie begon te verdiepen in psychologie, cognitieve gedragstherapie en natuurgeneeskunde.

Als gevolg daarvan volgde ik een coachingsopleiding bij Andromeda Academy (1). Deze opleiding heeft als basis een combinatie van coaching, neuro emotionele integratie, NLP en emotioneel evenwicht. Daarna volgde ik een intensieve training- en coachingsopleiding bij Krauthammer (2) waar ik een van hun gedreven sales- en managementtrainers en coaches werd. Ook volgde ik de post-academische opleiding onder de directe begeleiding van Dr. Roy Martina. Kort daarna volgden een opleiding in de vakken psychiatrie, anatomie, fysiologie en pathologie en een cursus Dorn therapie.

In 2006 richtte ik, naast mijn baan als trainer, mijn eigen praktijk op om de werelden van coaching en therapie bij elkaar te brengen. Dit verliep zo succesvol dat ik mij sinds 2007 fulltime aan mijn praktijk wijd.


1 Erkende beroepsopleidingen academie voor coaches en therapeuten.
2 Een ”guru” organisatie op het gebied van trainen en coachen van gedragsverandering.